Vi bjuder in till gemenskap på julafton

Julen, och speciellt julafton, är för många av oss en tid då vi träffar våra nära och kära och delar gemenskap och glädje. Men för alltför många är julen förknippad med ensamhet. Genom att hålla extraöppet på julafton hoppas vi kunna skänka gemenskap och värme till dig som känner dig ensam på julen och till dig som har det tufft ekonomiskt och i din vardag inte har råd att besöka oss på Djupadalsbadet.

Under tre timmar, kl. 10.00-13.00, på julafton kommer motionsbassängen, undervisningsbassängen, relaxen och caféet att hålla öppet. Vi bjuder på entrén och det kommer att finnas badkläder och badrockar att låna, om man inte har egna. Bad, dusch och bastu finns för den som vill, men man är även välkommen att bara sitta ner i cafeterian och prata och få lite julfika.

- Vårt mål är att ingen ska behöva sitta ensam på julafton och vi vill därför öppna upp dörrarna till oss här på Djupadalsbadet. Vi riktar oss främst till de mest utsatta i samhället, oavsett om man är ensam eller har svårt att få julen att gå ihop ekonomiskt, säger Tim Greneby, fritidschef på Kumla kommun.

Vill du vara med och bidra?

Vi har en förhoppning om att invånare, föreningar och företag också vill vara med och bidra, och till exempel skänka lite julklappar till oss, som vi sedan kan ge vidare till de som besöker anläggningen på julafton.

Är du intresserad av att bidra på något sätt, är du välkommen att höra av dig till Tim Greneby via kontaktuppgifterna nedan.

Med önskan om en fröjdefull jul!

Kontakt
Tim Greneby, fritidschef, Kumla kommun
Telefon: 019-58 86 81
E-post: tim.greneby@kumla.se