Relaxen

På relaxen gör vi precis det - relaxar! Här njuter du i bubbelpoolen och i någon av våra tre bastutyper. Du äter och dricker gott tillsammans med nära och kära och bara kopplar av.

Bilden visar en bubbelpool på relaxavdelningen.

För den vågade finns här en "kalldusch", en hink med iskallt vatten som du kan hälla över dig för att riktigt piggna till. Gå med fördel sedan in i någon av våra tre bastutyper för att värma upp dig. Här finns ångbastu, aufguss (aromabastu) för bastuupplevelser med välgörande dofter och traditionell bastu med hög temperatur. Ni får även tillgång till hela anläggningen vid köp av denna entré. Lån av badrock ingår förstås när du besöker relaxen.

Bokning

Du behöver inte förboka sitt besök på relaxen, men för att vara säker på att få plats kan det vara bra att göra det ändå. Relaxavdelningen tar emot upp till 22 personer. Bokning sker via telefon på 019-58 87 00, mail eller i anläggningens reception.

Servering

Vi erbjuder lättare tilltugg och har serveringstillstånd på fredagar kl. 16.00-20.00 och lördagar kl. 14.00-18.00. Bokning av mat från vår relaxmeny sker senast 24 timmar innan ankomst genom att ringa oss på telefon 019-58 87 00.

Klicka här för att ta del av menyn.

Vid skollov samt sommaren erbjuder vi ingen servering.

Öppettider och priser

Klicka här för att komma till öppettider och entrépriser på relaxen.

Avbokning

Vid ej avbokad plats 24 timmar innan ankomst debiteras hela kostnaden.

Vill du hyra hela relaxen?

Vi försöker alltid att uppfylla era önskemål. För att hyra relaxen för större sällskap, kontakta oss på 019-58 87 00 eller via mail.

Varmt välkommen till oss på Djupadalsbadet!