Från 15 juli börjar vi öppna upp inomhusbadet

Torsdag 15 juli sker en del förändringar hos oss här på Djupadalsbadet, allt enligt Regeringens plan för avveckling av restriktionerna. Vi är glada att vi kommit till ett läge där vi kan börja öppna upp mer, på ett säkert och tryggt sätt.

Från och med torsdag 15 juli så utökar vi max antal besökare på vårt utomhusbad till 1600 personer och motionsbadet inomhus öppnar upp, utan begränsningar, alla dagar kl. 11.00-18.00. Detsamma gäller för gymmet, som öppnar upp utan begränsningar och enligt samma öppettider som gäller redan nu.

19 juli öppnar vi upp Äventyrsbadet

Måndag 19 juli öppnar vi även upp Äventyrsbadet inomhus, som kommer att ha samma öppettider som motionsbadet, alla dagar kl. 11.00 - 18.00. Dock förblir våra två vattenrutschkanor stängda ett par veckor till, på grund av att de måste kontrolleras i och med att de stått stilla under så pass lång tid. Vi återkommer med öppningsdatum för rutschkanorna så fort vi vet när de kan öppnas upp igen.

Vår relaxavdelning är fortsatt stängd och beräknas öppna igen till hösten.

Det är inte över, vi fortsätter tänka på ditt bästa

Att hålla vår anläggning ren och fräsch är en viktig del i vårt dagliga arbete och just nu städar vi mer frekvent än tidigare. Ställ med spritflaskor finns utplacerade runt om på anläggningen, vänligen använd detta vid ditt besök.

Vi fortsätter att hålla avstånd till varandra, det är viktigt att visa hänsyn och gott omdöme när vi möter varandra på anläggningen.