Viktig information

Efter helgens fina väder och höga tryck på utomhusbadet måste vi förtydliga en del saker och även be om ursäkt till dem som följande meddelande gäller.

Vi har fått till oss att ett antal personer som köpt säsongskort hos oss har blivit lovade att dom ska slippa stå i kö till utomhusbadet, då säsongskorten funkar som en slags förbetalning. I vanliga fall stämmer detta, men nu under rådande situation och restriktioner kring Covid-19-pandemin måste vi tyvärr reservera oss för att detta inte alltid gäller.

Eftersom vi har en maxgräns på 500 personer så måste vi i fallen då denna gräns nås använda oss av insläpp mot utsläpp. Detta betyder alltså att Ni som har säsongskort, är campinggäst och även Ni med samtliga andra abonnemang, måste stå i kö precis som våra andra gäster. Detta för att vi inte kan göra undantag och släppa in fler en 500 personer, men även för att de gäster som redan står i kön ska kunna ha samma chans att nyttja vårt utomhusbad.

Vi ber så mycket om ursäkt och hoppas att Ni kan ha förståelse för detta och hoppas ni vill besöka oss och vårt utomhusbad ändå!