Äntligen öppnar vi utomhusbadet

Ha en härlig sommar hos oss här på Djupadalsbadet. Utomhusbadet håller öppet från kl. 10.00 torsdag 21 maj och hela sommaren till och med 31 augusti.

Sol, bad och högt hopptorn!

Vid utomhusbadet finns en 50-metersbassäng, undervisningsbassäng, ett 10 meter högt hopptorn, två vattenrutschbanor i anslutning till inomhusbadet samt härliga gräsytor att slänga ut handduken på.

Här finns tillgång till omklädningsrum, toaletter, bastu, och servering.
Vi håller även öppet i vår kiosk på utomhusbadet, där du bland annat kan köpa glass, kaffe och läsk. Ovservera att vi endast tar emot Swish som betalning i kiosken.

Även den lilla barnplasken i stadsparken strax utanför Djupadalsbadet håll öppet under perioden som utomhusbadet håller öppet.

Byt gärna om hemma

​Byt gärna om redan hemma, innan du kommer till oss, så bidrar vi tillsammans till att hålla avstånden i omklädningsrummen. Tänk också på att det är viktigt att duscha innan du hoppar i bassängerna. Det finns dusch både utomhus och i omklädningsrummen.

Vattentemperatur

Utomhusbassängerna är tempererade och håller 28 grader.

Sommaröppettider på hela anläggningen under perioden 21 maj - 31 augusti

Simhallen (motionsbad och äventyrsbad) och Relaxen

Måndag-söndag 10.00-19.00


Utomhusbadet

Måndag-fredag 06.30-19.00

Lördag-söndag 10.00-18.30


Gymmet

Måndag-fredag 06.30-20.00

Lördag-söndag 10.00-18.30​

Covid19 - allas vårt gemensamma ansvar

Vänligen tänk på att det är viktigt att hålla avståndet till varandra, både inom- och utomhus, för att förhindra smittspridning. Håll avstånd till andra besökare när ni slår er ner på gräsmattan och tänk på att hålla avståndet i bassängerna, i hinderbanan och i köerna till hopptornet, vattenrutschkanorna, duscharna och kiosken.

Håll även avstånd i barnplasken som finns i stadsparken strax utanför Djupadalsbadet.

Tänk också på att det är viktigt att stanna hemma när du har symtom på sjukdom och att hosta och nysa i armvecket, så förhindrar du att sprida smitta i din omgivning eller från att förorena dina händer.

Ta hand om dig, och varandra

Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid19 på www.folkhalsomyndigheten.se