Personlig tränare

Få hjälp av våra tränare att förbättra din träning och dina träningsresultat.

Bilden visar en tjej i en rosa tröja på ett gym som håller ett träningsredskap i handen

Vare sig du vill ha hjälp med att ta ut dig till max när du är på gymmet, att lägga upp träningen på bästa sätt för dina målsättningar, anpassa övningar efter just dina behov, ha hjälp med tekniken i dina lyft/övningar, vill boka in ett pass för att vara säker på att du kommer iväg till träningen eller om du har andra önskemål så kan vi hjälpa dig.

Med en PT-timme kan du få hjälp med precis det som du behöver och vill för att sen gå härifrån med en härlig känsla av att ha kommit närmre just dina mål. Fördelen med PT-träning är att vi möter dig där du är och att allt utgår ifrån dina önskemål, krav och förutsättningar.

Vårt upplägg

Vid det första tillfället så startar vi med en diskussion om målsättningar, har du inga i nuläget så hjälper vi dig att hitta rätt i dina tankar och önskningar, och fortsätter därefter med vilket utgångsläge du är i just nu. Efter det gör våra tränare en analys av dina rörelsemönster för att kunna optimera övningar och upplägg för just dig och sen sätter vi igång med träningen.

Vi vet lika väl som du att varje dag ser olika ut och därför anpassas träningen inte bara efter dig som person utan också efter hur din dag varit och vad du har framför dig i ditt schema. Det spelar ingen roll om du är helt ny för träning, om du har tränat som motionär eller om du är eller varit elitidrottare – våra tränare kan hjälpa dig att förbättra din träning och att nå dina målsättningar.

Pris

1 timmes träning med personlig tränare kostar 520 kr.
Boka din personliga tränare på 019-58 87 00.